неделя, 18 март 2012 г.

Онлайн магазини: Дрехи за мъже


Много харесвам стила на тази марка (разбира се английска), но може би по-важното е, че и съпругът ми ги харесва. Мога да го определя като Adenture и не случайно Bear Grylls се облича при тях и дори си има серия на негово име. Този стил включва комбат и карго панталони, с подходящи ризи, суичъри, тропически шлемове и по-обикновени шапки. Има серии раници, сакове с механизми за колела, обувки.
Дрехите са предназначени за хора, които обикалят света и искат да разполагат със здрави и стилни облекла, които съхнат бързо, не се нуждаят от гладене и могат да се съберат на малко място. Тези качества, си мисля, са полезни и за по-обикновен стил на живот. Разбира се, повечето от дрехите на марката могат да се носят и ежедневно, като се използват преимуществата на технологиите, с които буквално са пропити.
Например, ризите са изработени така, че лятото да държат хладно и да предпазват от неприятните ефекти на изпотяването. Предлагат една серия NosiLife за търсачи на приключения, които се подвизават в райони, обитавани от комари и други бубулечки. Дрехите от тази серия съдържат покритие, което отблъсква насекомите. Но класическата и най-дълго произвеждана серия е Kiwi, тя е и най-подходяща за ежедневието.  
Преди да направя поръчка четох доста в английските форуми за отзиви и наистина не открих нито едно негативно мнение за марката. Голямо достойнство е наличието на три вида дължини-къса, нормалена, дълга, на някои модели и много дълга за всички размери.
Най-много ме впечатли обаче, факта, че всички дрехи на Croghappers са с доживотна гаранция! 

Условия задоставка: Цената на доставката е 21 лири и е  еднаква за всички дестинации  по света, което е малко скъпо. Вариант е използването на посредник от Англия за доставката или комбинирани доставки. Цената не зависи от броя на поръчаните стоки или от теглото им, така, че обединените поръчки могат да излязат изгодно.
Срок на доставка: В сайта е записан срок на доставка за международни поръчки 21 дена. Използвах посредник от Англия, затова не мога да кажа колко време реално отнема доставката, но мисля, че този срок е много общ, тъй като Craghoppers доставят в цял свят.
Плащане: С банкови карти и PayPal.

Впечатления: Комуникирах със сайта преди поръчката, защото имах затруднения да определя размера и подходящата дължина на панталоните. Получих много бърз, компетентен и изчерпателен отговор.
Craghoppers предлагат и дамски дрехи в същия стил. Все още не съм се снабдила, но смятам да поръчам една adventure пола /не харесвам жени с комбат панталони/, блузки и суичър. Същата компания притежава и марката Regatta, която е може би по-позната у нас.
 Имам отлични впечатления от сайта, единствената ми забележка е цената на доставката.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар