понеделник, 21 ноември 2011 г.

Fashion Days



Този сайт много прилича на един друг, от който пазарувам и съм описала. Разликата е, че този сайт работи и в други страни от Източна Европа. Предлага дрехи, обувки, аксесоари, спално бельо и различни други артикули от известни марки, както и от такива, които не са представени в България. Особеното е, че всички стоки са с голямо намаление, което е и една от причините да пазарувам от сайта. 

 Условия за доставака: Куриер, до адреса. При плащане с банкова карта доставката е безплатна.
Срок на доставка: В сайта е отбелязан срок на доставка три седмици. Дори има възможност клиентът да се откаже от поръчката, ако желае. На практика има много свидетелства, че понякога поръчките идват със закъснение. Тази тема е обсъждана и в бг мама и там също има подобни полаквания. Аз засега нямам такъв опит, но както споменах и в началото този сайт много прилича на Fashion supreme, а там това се е случвало. При направена поръчка получавате имейл с потвърждение. Хубавото е, че адреса се запазва в профила и не се налага всеки път да се въвежда наново.

Плащане: С наложен платеж или с банкова карта.
Особености: Изисква регистрация. След направена регистрация се чака известно време за получаване на покана, която дава възможност за пазаруване. Възможно е да Ви покани и вече регистриран потребител, така става по-бързо.
За да се регистрирате за покана, отидете на "Искам профил сега", най-долу вляво.
Най-хубавите оферти се разпродават за минути. Сайтът не е подходящ за купуване на подарък по конкретен повод, тъй като срока на доставка не винаги се спазва.