понеделник, 26 март 2012 г.

Онлайн магазини: Рокли


Много харесвам тази дизайнерка, оригинална и стилна. Роклите й са подходящи за официални поводи, но има и ежедневни.Наскоро разбрах, че била исландка, а там се раждат доста оригинални личности /Бьорг/. В София има магазин на марката в МОЛ Сердика, така , че пазаруването онлайн не е  много оправдано. Някои модели могат да бъдат намерени и в Asos. Реших да потърся дали има английски магазини, където се продават дрехи на Karen Millen  с намаление. И с учудване открих множество такива сайтове.
Имената са им : karenmillenoutlet, newkarenmillenoutlet, karenmillenoutletsdresses, а домейните са в ОК. Когато разгледах сайтовете ми направиха впечатление няколко неща: всички рокли са по 89 или 95 долара, доставката е безплатна, написани са на не много добър английски. Така открих, че става дума за реплики на рокли. Не съм поръчвала от тези сайтове, не смятам и да го правя. Най-вероятно ще изпратят нещо, но най-малкото качеството на платовете няма да е като на оригиналната марка. Очевидно тези сайтове са китайски, но са направени на английски сървари, заради името на домейна. 
Целта на тази статия не е толкова да представи сайта на Karen Millen, а да обърне внимание върху съществуващите реплики, за да не се подвежда някой по ниските цени. 
Между другото в оригиналния сайт в момента също има намаления и някои цени там са по-добри от тези на репликите. 
Явно тази марка страда от реплики, защото проверявах и в ebay за изгодни оферти и там дори има официално предупреждение, че модели на Karen Millen, за които има съмнения, че са реплики ще бъдат сваляни от сайта. 
Ето линк към магазин в ebay, откъдето могат да се купят дрехи на Karen Millen.

Няма коментари:

Публикуване на коментар