петък, 19 август 2011 г.

La Redoute

La Redoute
http://www.laredoute.fr/


Френски сайт за дрехи, обувки, спално бельо и др. Продава и някои популярни спортни марки. Известен заради добрите намаления, които се предлагат и невисоката цена на доставка. Съществуват и различни опции, "кодове", за безплатна доставка, подаръци. Не всички артикули са с добро качество и невинаги отговарят на описанието и цветовете на снимките. Трябва да се внимава с размерите. Напр. ако размерът е 36 е добре да се види дали е даден като 34/36 или 36/38, има разлика. Едното е 36 малко, а другото 36 голямо.
Изпращат индивидуални оферти на регистрирани потребители.
Условия на доставка: Цената на доставката е 6 евро, освен ако не се използва някой от кодовете.
Срок на дсотавка: 14 дена. В периода на големите намаления може да се чака повече от месец.
Плащане: Карта или PayPal. Фирмата издава и собствена кредитна карта-Кенгуру.
Отстъпки: Чрез кодовете. Прилагат се след като поръчката е в кошницата.
Особености: Френският сайт предлага по-ниски цени от английския. Регистрацията и поръчките могат да затруднят неговорещите френски. Забелязала съм, че ако сайта е на английски всеки успява да се регистрира и да си навигира, независимо дали знае езика. Понякога цената на намалена стока може да се промени неприятно след промяна на размера или цвета.
Ако са поръчани повече неща, пратката ще пристигне на митница. Хубавото е, че там предлагат услугата "доставка до посочен от получателя адрес". Услугата струва 8 лв. и е голямо удобство.
На този сайт е събрана информация за кодовете на La Redoute. Надявам се да се актуализира редовно. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар