сряда, 17 август 2011 г.

Simply swim-плувни спортове, плаж, ски и фитнес

https://www.simplyswim.com/home.aspx


Оттук пазарувам бански и други водни принадлежности. Проблемът е, че в София зимата не могат да се намерят бански, освен Спиидо. Които не ми харесват като модели. Предлагат модели на фирми, които не са представени в Бг. След като стоката е поставена в кошницата, може да се смени валутата в евро за по-удобно. Цената на доставката е съвсем приемлива за Англия, но не е универсална, а зависи от обема на поръчката. Сайтът има секция за зимни дрехи и екипи и за други спортни стоки.
Условия на доставка: по пощата, платена.
Срок на доставка: три работни дни. Това е голяма червена точка в полза на сайта.
Плащане: карта, PayPal.
Отстъпки: не са ми известни.
Особености: Тук му е мястото за разяснение за Master card secure code. Това е първия сайт, от който ми искат такъв код, но мисля, че няма да е последния. Системата е направена за по-голяма безопасност на онлайн търговията и се ползва основно от сайтовете за пазаруване. За да се вземе такъв код, банката, която е издала картата трябва да е сертифицирана по тази система. Булбанк, откъдето е моята карта е първата сертифицирана банка в България, още през 2006 г. Това не пречи никой там да не е чувал за кода. И все пак, ето какво трябва да се направи: 1. да се регистрирате отново в сайта 2. на другия ден след регистрацията да се обадите на телефон, даден от банката и да получите кода. Важно: Кодът е само за определен сайт, при регистрация в друг сайт, трябва да се повтори горното.
Самият код се въвежда в информацията за плащане, след номера на картата и трицифрения код, има си отделно прозорче за него. Това не е CVV.
И един сайт за промоционални кодове:
http://www.vouchertracker.co.uk/category/fashion-clothing.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар