сряда, 17 август 2011 г.

Allens of Kingsburry-всичко за плувните спортове

http://www.allensswimwear.co.uk/

Харесвам този сайт заради ниската цена на доставката и хубавите промоции. Намерих го, когато търсех сайтове, които да не изискват регистрация на master card secure code
Предлага плувни принадлежности и бански на Speedo, Maru, Diana, TYR, Zoggs, Addidas, Nike и други, по-неизвестни за мен.

Условия за доставка:  По пощата. Сайтът е английски и не се плащат мита или ДДС. 
Стойност на доставка:  2,2 лири.
Срок на доставка: Около седмица на практика.
Отстъпки: Множество! Има постоянни отстъпки, които се калкулират автоматично, но трябва да се натисне бутон 10% discount или съответно 20% discount. Това се прави в кошницата.  Отстъпките се дават за покупки над 30 лири (10%) и над 75 лири (20%). Отделно има секция за намалени стоки на много добри цени. Регистрирана съм да получавам бюлетин с оферти и така се сдобивам с различни отстъпки при пазаруване.
Плащане: Банкови карти.
Особености:  Не винаги могат да се намерят най-новите модели бански и екипировка. Сайтът има по-малък асортимент  от simply swim, например. От друга страна някои по-стари модели, които вече не се произвеждат / а е известно, че производителите спират от производство обикновено най-търсените стоки/ могат да бъдат закупени на отлична цена.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар