четвъртък, 8 март 2012 г.

Онлайн магазини: Рокли

Dorothy Perkins

Английски сайт за дамски дрехи с доставка до България. Предлагат различни дрехи, но съм поставила в заглавието рокли, защото основно пазарувам от тях това. За любителите на рокли е много трудно да намерят място, с по-голямо разнообразие на модели, за да има поне някакъв избор. Това го казвам не само от собствен опит, много приятелки имат проблем с избора на рокли. Затова смятам да посветя няколко статии на магазини с добър избор именно на тази част от дамското ооблекло.
За свикналите с онлайн пазаруването като мен беше истинско мъчение да посетя един от моловете и да се лутам по магазините там в търсене на няколко прилични рокли за новия сезон. След това посещение отново реших "никога повече офлайн пазаруване"! Толкова по-лесно и удобно е да си седиш за компютъра, да имаш избор и най-вече да не се изморяваш от обикаляне и сблъсък с тълпите.

Условия за доставка: По пощата.
Срок на доставка: Реално за една седмица.
Отстъпки: Доста добри, при условие, че имаш регистрация. За първа покупка на новорегистриран клиент има 10% отстъпка от цената на избраните продукти, когато си поискал да получаваш newsletter. Отделно, когато си написал при регистрацията, че искаш да получаваш съобщения за промоции, получаваш много добри оферти, напр. наскоро имаше рокли с 25% намаление. Предлагат и редовни намаления, които могат да се видят в сайта и важат за всички.Друг вид намаление е 10%, когато похарчиш повече от 40 лири, като в тази сума влиза и цената на доставката.
Плащане: С банкови карти или PayPal. Цената на доставката е 6 лири.
Особености: Кройките са направени добре, платовете не са нещо изключително. Размерите отговарят на реалните, но все пак, тъй като има различни модели , хубаво е да се четат и коментарите под продукта. Понякога излиза важна информация за качеството, размерите, цветовете.

2 коментара:

  1. Имам проблем с плащането с VISA electron - идеи?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Може ли малко по-подробно да обясните какъв точно е проблема и дали картата е международна /предполагам, че е, но все пак/.

      Изтриване