понеделник, 15 август 2011 г.

Сайтове за дрехи и обувки-продължение

Ri2K


http://www.ri2kshop.com/Index.aspx


Сайтът ми за чанти. Марката е много добра, основно чантите са кожени с високо качество. Не е представена в България, което, е плюс когато искаш да си по-различен. Моделите не са авангардни, по-скоро всекидневни и сдържани и не са подходящи за тинейджъри. Има различни размери и доста симпатични вечерни и официални чанти. Малко са скъпички, но и у нас за такава марка и такова качество се плаща повече. Изгодно е да се пазарува от намаленията. Изисква се регистрация.


Условия за доставка-Доставката също не е евтина, за България е 10 лири, но ако се пазарува от намалените пак излиза изгодно.


Срок за доставка-в сайта е записано, че доставят до ЕС за 4-5 работни дни, но на практика идват и по-бързо. Наистина, доставката е бърза. Пристига като колет в пощата.


Плащане-Кредитна карта.


Отстъпки-Не съм ползвала.


Особености-Лесен за навигиране сайт, до този момент винаги са били коректни. В чантите са поставени едни торби като мешки, в които да се съхраняват, когато не се ползват. Малко е странно, но не е лошо измислено. Стоката може да бъде върната 30 дена след получаването. На мен не ми се е случвало да връщам или да комуникирам с някого от сайта засега.


http://www.savilerowco.com/


Много добър английски сайт за мъжки ризи, костюми, вратовръзки, аксесоари. Има и дамски асортимент, но не е богат, а и като стил не ми допада.
Мъжките дрехи са с много добро качество, оригинала отговаря на снимките в сайта. Заслужава си да се пазарува и на намаленията, които са постоянни за различни артикули.
Най-доброто в този сайт, обаче е ,че предлага удължаване на ръкавите на ризи и панталони и сака за по-високи хора. Опцията за удължаване с 1 или 2 инча се избира, когато се определя размера. Друга глезотия е възможността за избродирване на монограм. Възползвах се от нея за сватбената риза на съпруга ми, много е симпатично.


Условия за доставка-Доставката не е евтина, 8 лири до България, но затова пък е светкавична: последната поръчка получих за два дена, което е абсолютен рекорд. Пристига като колет в пощата.


Плащане: Кредитна карта


Отстъпки: Има много кодове, които изпращат на регистрирани потребители, които са заявили, че искат инфо за отстъпки. Освен това и на самия сайт има предложения за различни отстъпки.


Особености: Лесен за навигиране сайт, лесна комуникация, много любезни и отзивчиви. Задавала съм въпроси във връзка с удължаването на ръкави на риза и получих адекватен отговор. Срок за връщане: 90 дена, но в периоди на намаления е снижен до 14 дена.


За пазаруване от английски сайтове за дрехи, обувки и аксесоари може да се използва този портал. Съдържа много сайтове в различни категории, въпреки, че не всички доставят до Бг.


http://www.shopsafe.co.uk/fashionwomen.asp

Няма коментари:

Публикуване на коментар