петък, 19 август 2011 г.

Wiggle-водни споротве, байкове, крос

Отново английски сайт за спортни стоки, от който съм пазарувала плувна екипировка. Представени са различни фирми, някои въобще не съм ги чувала преди, но има и по-известни, като Speedo, Aqua Sphere, Zoggs, Maru, TYR, Head. Предлагат се и байкове и екипировка и аксесоари за байкове на Salomon, Garmin, Nike, Addiddas и други. 
Пазарувам плувни принадлежности от различни сайтове, защото сравнявам цени, намаления, доставка. Случва се в някой сайт да е изчерпан размера, който ме интересува и се налага да се търси на други места. В България има много беден избор на плувни принадлежности, дори познати марки като Speedo имат доста постен асортимент в оффлайн магазините. 


Условия за доставка: Доставката е 6 лири. В случай, че цената на поръчката е 200 лири /важи за България, за други държави е различно/, доставката е безплатна. 
Срок на доставка: Една седмица. Има опция за приоритетна доставка, с която се спестяват 2-3 дена, но се заплащат още 5 лири. Приоритетната доставка се избира след избора на начин на плащане. 
Плащане: Кредитна карта или PayPal.
Отстъпки: Регистрираните потребители получават оферти за различни отстъпки. Сайтът активно се включва в намаленията и някои цени наистина са добри. Отделно има златна отстъпка-5% за изразходвана сума от над 100 лири на година и платинена отстъпка-12% за изразходвани 500 лири за година. Това не е малко, защото от wiggle могат да се купят байкове, спортни уреди, които имат по-висока цена от бански и екипировка, например. 
Особености: Добра политика на сайта е, че плаща до 25 лири пощенски разходи за върнати стоки, ако причината за връщането е дефект на стоката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар