понеделник, 15 август 2011 г.

Български сайтове

Този сайт не е посредник за доставка на закупени стоки от Англия. За тези сайтове ще направя отделна тема, но първо трябва да пробвам някои от тях.

Fashion supreme
http://fashionsupreme.co.uk/


Сайтът е български, търгува с дрехи, обувки и аксесоари, повечето на фирми, които не са представени в Бг. Описанието и снимките са достоверни и дават доста добра представа за стоките. Има и възможност да се потърси в интернет дадена стока колко струва, да се проучи фирмата. Основно пазарувам от специалните продажби, за които ме уведомяват по имейл. Обикновено продължават няколко дена. По-добре е да си регистриран потребител, за да получаваш известие за началото на такива разпродажби.
Условия на доставка: По пощата до Бг и след това с куриерска фирма. Цената е около 8 лв. Има отстъпка от 5 лв. ако препоръчаш сайта на друг човек и той си поръча.
Срок на доставка: Досега доставката ми е отнемала 15 дена, но това се казва предварително. След поръчката до 1 ден се обаждат да потвърдят и да информират за срока на доставка.
Плащане: С наложен платеж.
Отстъпки: 5 лв от цената на доставката за препоръка на друг човек, който си е поръчал нещо от сайта.
Особености: Когато пратката пристигне в Бг от фирмата пращат имейл с известие за деня на доставка до посочения адрес. Първият път ми бяха доставили поръчката един ден преди уговореното по имейл време. След като уточнихме този момент с фирмата, съдействаха ми и си получих доставката и извинението. Неудобство е, че когато се поръчва няма поле за изписване на предпочитано време за доставка.



Няма коментари:

Публикуване на коментар