вторник, 23 август 2011 г.

Парфюмни енциклопедии

Днес се регистрирах във Fragrantica , за да мога да опиша какви възможности предлага сайта. Отдавна чета ревюта на парфюми там, а и виждам, че е доста популярен сред момичетата по козметичните форуми. Почти всички имат гардеробче във Fragrantica, където са подредени любими парфюми,  нелюбими парфюми, описание на парфюми. 
Сайтът Fragrantica не е интернет магазин, там не се продават парфюми. Идеята му е да публикува ревюта за абсолютно всички съществували някога парфюми и да свързва хората, които ги обичат. Наистина, има момичета, които разполагат с десетки парфюми, някои много редки. Аз лично съм моно парфюмна и предпочитам да имам по 1-2 любими аромата.
От Фрагрантика всеки може да се информира за парфюм, който е харесал или за когото е чувал. Обикновено има много ревюта и кратки лични впечатления дори за най-новите аромати.
Много хубава парфюмна енциклопедия е Osmoz . Още повече, че тази година празнуват 10 години от създаването на сайта. Там също се образовам за ароматната индустрия и дори веднъж използвах информацията от секция "Парфюмна история", за да подготвя въпроси за куиз.

Няма коментари:

Публикуване на коментар