събота, 3 септември 2011 г.

Онлайн магазин за чадъри


По всичко личи, че лятото е на доизживяване и скоро ще излизаме навън с връхни дрехи, затворени обувки и...чадъри. Обикновено есенните и зимните дрехи са по в по-приглушени или направо мрачни цветове, въпреки ежегодните призиви на дизайнери от всички страни за жизнерадостни цветове през хладните дни. За тази есен жълтото се очертава като топ жизнерадостен цвят. Но докато облеклото като правило си остава малко по-консервативно, отколкото би им се искало на дизайнерите, аксесоарите са тези, които могат да внесат насторение дори и при проливен дъжд. Особено при проливен дъжд! Защото чадърите са един малко подценяван у нас аксесоар или предмет, който се използва заради функциите си, а не по естетически съображения. Харесвам красивите неща, бих искала всичко наоколо да е красиво, защо тогава чадърите да са само функционални?!
Когато реших да търся чадъри, които да разкрасят есента ми, естествено се насочих към английски сайтове, защото къде другаде биха могли да се намерят чадъри, много чадъри, освен в Англия? Наистина веднага попаднах на разкошен английски магазин за чадъри за всеки джоб и вкус. Дълго разглеждах богатата колекция и много трудно успях да избера един. И си помислих, че този сайт може да бъде източник на красиви и желани подаръци, в случаите, когато се чудя какво да подаря за рожден ден, така, че да зарадвам рожденника.
Условия за доставака: Куриер, до адреса.
Срок ня доставка: Една седмица. Има възможност за проследяване на пратката.
Плащане: С банкова карта.
Особености: Стойността на доставката е много висока-в моя случай доставката на един чадър от 180 гр достигна 45 лири. Това е един от случаите, когато е по-изгодно да се ползва посредник в Англия. Доставката до адрес в Англия е 2 лири или безплатна при поръчки над 30 лири. След като направих прости изчисления се оказа, че с посредник доставката излиза на съвсем приемлива цена. В някоя от следващите публикации ще разкажа за това как избрах посредник за пазаруване от Англия и кой е той.
Сайтът не изисква регистрация за да се пазарува. Когато се попълват занните за доставка може да се отбележи най-отдолу Remember me! , за да се запазят данните на сайта. Кредитната карта на се запазва.

Няма коментари:

Публикуване на коментар