петък, 13 април 2012 г.

Онлайн пазаруване: Българско спално бельо


Спално бельо Dilios е марка на известната българска фирма за домашен текстил Артек 92. Харесва ми, защото има много хубави десени, а също и едноцветни модели. Имам спални комплекти от ранфорс и качеството на плата е много добро, а цветовете са трайни. В този магазин могат да бъдат поръчвани и хавлиени кърпи, както и ограничен асортимент покривки за маса. Има възможност за индивидуални поръчки, но само на определени неща. Бях харесала хавлиените им кърпи Луксор и им писах, за да попитам дали могат да ми ушият към тях два халата за баня. Отговориха ми веднага, но всъщност отказаха да ушият халати за баня.

Условия за доставка: С куриер за цялата страна, като цената е 6 лв. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна.

Плащане: Наложен платеж, банков превод, PayPal , e-pay.

Отстъпки: Перидодично има добри намаления. Освен това стоките често се предлагат във fashion supreme, описала съм този сайт в предишна статия.

Особености: Не е необходима регистрация за извършване на покупка. Обаче, ако желаете избраните стоки да си стоят в кошницата до следващо влизане, трябва да имате регистрация. Удобството при регистрацията е, че не се налага при всяка поръчка да се въвеждат данните за доставка.
Информация за тъканите: В сайта е дадена подробна информация за качествата на използваните тъкани. Ето есенцията:
Памучен сатен-Памучният сатен е естествена материя, съставена от 100% памук. Мека и приятна на допир тъкан, отличаваща се с блясък и издържливост. 87 нишки на м2.
Ранфорс-Естествена материя, съставена от 100% памук. Нишката е усукана за по-голяма здравина и по-малка свиваемост от стандартните памучни материи. Ранфорсът е по-твърда тъкан от памучния сатен.
Поли котън-Тази материя е съставена от 50% памук и 50% полиестер. Памучните и полиестерните нишки са усукани заедно за по-голяма здравина и по-малка свиваемост.
Файбърбраш-Материя, която се състои от 100% полиестерни влакна. На външен вид и при допир наподобява памучния сатен, заради специалната обработка за мекота и блясък. Предимството на тази тъкан е бързото съхнене, намачкаемост и устойчивост на петна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар