неделя, 20 януари 2013 г.

Английски онлайн магазин


TREKWEAR


Сега е сезонът на намаленията и това включва ски екипировка и облекло. По-търпеливите са ползвали старите си грейки и са дочакали момента на изгодното пазаруване. 
Trekwear е английски сайт за ски облекло, облекло за туризъм и разходки. Представени са различни марки като Dare 2be, любимата ми Craghoppers, Head, Trespass, Oakley. 
Интересното в този сайт е опцията Package deals, която дава възможност за комбиниране на ски или спортно облекло на изгодни цени. Разбира се, има възможност за избор на цветове и размери. Например, комплект на Trespass, който включва яке,   клин, панталон, термо блуза, ръкавици и 2 чифта чорапи струва 120 лири.
Условия за доставка: Куриер. Доставката отнема 7 работни дни. 
Плащане: Кредитна карта. Цената на доставката е висока-25 лири за България, но не зависи от обема на поръчката. Затова, добър вариант е комбиниране на няколко поръчки. 
Особености: Стоки, които са закупени като комплекти с опцията Package deals, могат да бъдат върнати само като комплект, а не поотделно. Замяна за друг размер или цвят на отделни компоненти е възможна. 
Попълва се тази форма и се поставя в колета. От сайта информират когато получат обратно стоките и съобщават каква сума ще изплатят. Винаги обявяват, че ще върнат парите в рамките на 30 дена от датата на получаване на върнатата стока, но на практика това се случва много по-бързо. 









Няма коментари:

Публикуване на коментар