сряда, 23 януари 2013 г.

Всички английски магазини на едно място

Групово пазаруване по английски

Прави ми впечатление, че напоследък се появиха много портали, които обединяват тематично отделни ресурси. Такъв портал е ShopSafe, при това наистина информацията и услугите му са много добри. Често го използвам когато търся някаква стока, защото е събрал повече от 4000 английски магазина и въпреки това е удобен и пригледен.
Всички магазини в сайта са проверени по отношение на сигурността, доставките,обслужване на клиенти, цени, достъпност и пълнота на информацията, т.е. критерии, които правят онлайн пазаруването сигурно. Оценката (рейтинга), която се дава на всеки сайт има стойност, защото авторитета на ShopSafe е много висок, и именно той е гарант за обективността и достоверността й.
 Порталът има много директории, в които са изброени тематично онлайн магазините и и им е присъдено определено количество звезди, според качеството на обслужването. Отделно са изведени най-популярните онлайн магазини в английското пространство, за по-мързеливите потребители:
Бележка: Мързеливи не е лошо нещо, това са по-креативните хора).
Българските потребители обаче, трябва да порверяват всеки сайт дали доставя до страната ни. Порталът е насочен към потребители, които живеят в Англия и не разглежда въпроса с международните доставки.
Порталът  може да се използва и без регистрация, но има смисъл да се направи такава. Тогава може да се използва опцията My Shops, която представлява списък с предпочитани онлайн магазини. Така получавате оферти и кодове за намаления за тези магазини автоматично.

Няма коментари:

Публикуване на коментар