понеделник, 21 януари 2013 г.

Козметика и парфюми

FEELUNIQUE

Един от най-добрите сайтове за пазаруване на козметика, парфюми, продукти за коса. Достойнствата му са многобройни: и безплатната доставка, и разнообразието на продукти и марки, и ежеседмичните изгодни оферти. 
В най-добрите традиции на инетрнет пазаруването, сайтът предлага и съвети за грим, прически и цялостна визия. Тази информация е достъпна на  в секцията Beauty All Access



Струва си да се използва и опцията 10% намаление на предпочитана марка (10% off favorite brand), достъпна след регистрация. Идеята е, че може да се избере любима марка и за всички покупки от тази марка  се получава намаление. Най-добре е да се избере по-скъпа марка, за да е по-голямо намалението.
Заслужава внимание секцията "Специални оферти".  Там попадат намаленията и промоциите, като може да се разглеждат и по марки. Обикновено това са подаръци при покупка на продукти на определена марка.


Цените на сайта не са много изгодни, в сравнение с офлайн магазините, но съкровищата се крият именно сред специалните оферти.
Условия за доставка: По пощата, доставката е безплатна. 
Плащане: С кредитна карта. Изисква се картата да е регистрирана в системата Verified by Visa or Mastercard. Имах проблем при първата си покупка от сайта. Когато достигнах до секцията "Плащане" и въведох данните за картата си, получих съобщение, че картата е подозрителна и не мога да извърша плащане с нея. Свързах се със сайта и веднага получих отговор, че грешката е в тяхната система и вече е отстранена. 
Това доказва, че винаги трябва да се комуникира с интернет търговеца, той обикновено е заинтересован да реши проблема и да има доволни клиенти.


Няма коментари:

Публикуване на коментар